rmax
r-max_3
rmax
Znižana cena - 40%

Nutrytec - R-Max (BCAA + glutamin) 1000g

Živilo za športnike s sladili

49,99 €
29,99 €
Okus
Količina

Z tem izdelkom prejmete 299 točk zvestobe. 299 točk 1,50 €.


Izdelek R-MAX je bil razvit posebej za hitro in učinkovito regeneracijo mišic in se ponaša z odličnim razmerjem BCAA (v razmerju 2: 1: 1) in L-glutamina. Raziskave kažejo, da se razvejene aminokisline, v kombinaciji z L-glutaminom, absorbirajo hitreje, obenem pa se poveča tudi njihova učinkovitost. R-Max prehransko dopolnilo je torej idealna kombinacija esencialnih aminokislin (levcin, izolevcin, valin in glutamin), ki so potrebne za dobro regeneracijo telesa po treningu. Proste oblike teh štirih zelo pomembnih aminokislin preprečujejo utrujenost mišic med intenzivno vadbo in bistveno hitrejše okrevanje mišic po vadbi


Prednosti kombinacije aminokislin BCAA in glutamina:

  • – preprečujejo upad mišične moči med vadbo,
  • – pospešujejo regeneracijo mišic po vadbi, 
  • – pomagajo vzdrževati mišično maso,
  • – izboljšajo kognitivne funkcije po vadbi,
  • – zmanjšajo zaznavanje napora med vadbo in
  • – pozitivno vplivajo na imunski sistem.

rmax


Uporaba: 13 g proizvoda zmešajte z 200-250 ml vode. Za optimalne rezultate zaužijte izdelek dvakrat na dan, prvi odmerek 30 minut pred treningom in drugega takoj po njem.


lona-carlos-asensio-160x60 (1) Hranite na suhem in hladnem mestu. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Okus:
Limona
Nov izdelek

Sestavine

Glutamin, dekstroza, BCAA Complex (razmerje 2: 1: 1), aroma, limona v prahu, sredstvo za zakisanje E-330, E-954y sladila E-955 (sukraloza), barvilo E-102 in vitamin B6 (piridoksin).

Proizvajalec: Nutrytec laboratorios s.a, Pol.Ind Cp 45220, Yeles – Toledo (Španija)

Španski gigant Nutrytec je eden izmed največjih proizvajalcev v Evropi. Pohvali se lahko z najnovejšimi laboratoriji, polnilnicami in vrhunsko kvaliteto. V lasti ima več kot 20 različnih znamk vrhunskih izdelkov, nekaj izmed njih vam  ponujamo prav mi.