Nutrytec - Arginine Complex 500 ml

Živilo za športnike s sladili

12,99 €
Količina

Z tem izdelkom prejmete 129 točk zvestobe. 129 točk 0,65 €.


Nutrytec - L-arginin v tekočini, z okusom JABOLKA.


L-arginin je ključnega pomena v primerih večjega napora in stresa. V stenah krvnih žil se encimi arginina pretvorijo v dušikov oksid (NO), ki širi krvne žile in poveča krvni obtok v mišicah – “pump učinek”. L-Arginin ne vpliva pozitivno le na nastajanje dušikovega oksida, ki širi krvne žile in s tem povečuje zaloge hranilnih snovi in kisika v mišicah, ampak v fazi mirovanja dodatek L-arginina poveča izločanje inzulina, kar ima za posledico stopnjevano shranjevanje glikogena, ki je osnovni vir energije v mišicah. Za športnika je L-arginin dragocen vir za krepitev imunskega sistema.


Prednosti L-arginina:

  • - poveča pretok krvi v mišice – pump učinek,
  • - izločanje pomembnih hormonov,
  • - krepi imunski sistem,
  • - pomaga pri povečanju in vzdrževanju mišične mase,
  • - pomaga vzdrževati normalen krvni pritisk,
  • - izboljša fizično pripravljenost.

Doziranje: Vzamite en odmerek (25 ml) dnevno, za optimalne rezultate 30 min pred telesno aktivnostjo.


Hranilna vrednost na odmerek (25 ml):

L-arginin alfa ketoglutarat 2000 mg
L-arginin hidroklorid
500 mg


Hranite na suhem in hladnem mestu. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Španski gigant Nutrytec je eden izmed največjih proizvajalcev v Evropi. Pohvali se lahko z najnovejšimi laboratoriji, polnilnicami in vrhunsko kvaliteto. V lasti ima več kot 20 različnih znamk vrhunskih izdelkov, nekaj izmed njih vam  ponujamo prav mi.

Sestavine

Voda, L-arginin alfa-ketoglutarat, L-arginin klorid, sredstvo za uravnavanje kislosti (citronska kislina), aroma, konzervansi (kalijev sorbat, natrijev benzomat), sladila (sukraloza, acesulfam K, natrijev saharid).

Alergeni: lahko vsebuje sledi glutena, jajc, mleka, rib in soje.