OstroVit - Vitamin B12 Methylocobalamin 200 tabs
search

OstroVit - Vitamin B12 Methylocobalamin 200 tabs

Prehransko dopolnilo

ŠTEVILO ODMERKOV: 220

TABLETE

10,99 €
Z DDV
Količina :
Na zalogi

Prehransko dopolnilo

ŠTEVILO ODMERKOV: 220

TABLETE

  Vaši podatki

so varni!

  Brezplačna dostava

nad 60€!

  Top izbira

in kvaliteta!

9138.jpg


OstroVit Vitamin B12 Methylcobalamin je prehransko dopolnilo iz profesionalne linije vitaminov. Izdelek je namenjen vsem, ki želijo vsakodnevno prehrano obogatiti z vitaminom B12.


Vitamin B12 v obliki metilkobalamina velja za najboljšo obliko tega vitamina v dodatku. Metilkobalamin je biološko aktivna oblika vitamina B12, ki se priporoča vsem ljudem, ki se spopadajo z motnjami absorpcije nemetilnih oblik vitamina, ki jih največkrat najdemo v prehranskih dopolnilih. Metilkobalamin se hitro absorbira, dlje ostane v tkivih in ne vsebuje škodljivega cianida. Za razliko od sintetične oblike vitamina B12 se v telesu ne pretvori neposredno v metilno obliko.


Lastnosti sestavin, ki jih vsebuje OstroVit Vitamin B12 Metilkobalamin:

  • CELOSTEN VPLIV - Brez ustrezne količine vitamina B12 vaš organizem ne more pravilno delovati. Vitamin B12 podpira nastajanje rdečih krvničk in vpliva na živčni sistem ter vam tako pomaga pri pomnjenju in koncentraciji.
  • VITAMIN V OBLIKI METILKOBALAMIN - Metilkobalamin je najboljša oblika vitamina B12 na trgu. V primerjavi s pogosto uporabljenim cianokobalaminom v tabletah se hitreje asimilira in ostane v organizmu dlje časa. Je že pripravljena učinkovina, ki se ne pretvori v enostavnejšo obliko.
  • VELIKA DOZA - Ena sama tableta prehranskega dopolnila OstroVit vsebuje 400 µg vitamina B12, kar predstavlja štiri dnevne odmerke. Ob redni uporabi paket tega dodatka zadostuje za več mesecev.
  • IZDELEK ZA VEGANE - Če ste vegetarijanec, vegan ali redko uživate meso in živalske izdelke, priporočamo uživanje vitamina B12.

Uporaba: Zaužijte 1 odmerek (1/4 tablete) na dan. Izdelek je namenjen odraslim.


Hranilna vrednost:

Aktivne sestavine Na Porcijo (1/4 tablete) % PDV 1 tableta % PDV
Vitamin B12 100 µg 4000 400 µg 16 000


Hranite na suhem in hladnem mestu. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Ostrovit – VITAMIN B12 (200 TAB.) -  Prehransko dopolnilo.

Neto količina/Teža: 200tab/76g

Hranilna vrednost na odmerek ( 1/4 tablete): Vitamin B12 100 µg (4000% RDA). Uporaba: Vzemite 1 odmerek (1/4 tablete) na dan. Sestavine: Sredstvo za povečanje prostornine: mikrokristalna celuloza; škrob, sredstva proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin, silicijev dioksid; metilkobalamin (vitamin B12). Alergeni: izdelek lahko vsebuje mleko (vključno z laktozo), pšenico, jajca, zeleno, gorčico, rake. Opozorilo: Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti.Izdelek hranite izven dosega otrok.Izdelek po uporabi zaprite in hranite v suhem in hladnem prostoru. Proizvajalec: Ostrovit - Fitness Trading, Al.Wojska Polskiego 71, 18-300 Zambrow - Polska. Distributer: Herkul,trgovina s športno prehrano, Jure Potočnik s.p.,  Ulica Kneza Koclja 11, Maribor 2000. Rok Uporabe: Uporabno najmajn do konca datuma odtisnjenega na original embalaži.

Komentarji (0)