wheygold-proffesional-1g
wheygold-proffesional-1g
wheygold-proffesional-1g

Nutrytec - Whey Gold (Stevia) Professional 2250g

Živilo za športnike s sladili (stevia)

Izdelek s rokom trajanja najmajn do konec 3.2019.

Izdelek je dobavljiv v različnih variacijah
54,99 €
Okus
Količina

Z tem izdelkom prejmete 549 točk zvestobe. 549 točk 2,75 €.


Koncentrat sirotkinih proteinov - XTREME Whey GOLD professional 100% sladkan s STEVIO (najboljše ocenjeno stevio na svetu - Sweetleaf) je eden najbolj kvalitetnih izdelkov te vrste na trgu.


Lastnosti:

 • zagotavlja učinkovito regeneracijo mišic in povečuje njihovo rast,
 • hitro prebavljiv,
 • ima visoko biološko vrednost,
 • se hitri absorbira,
 • je vir esencialnih aminokislin,
 • sladkan je z naravnim sladilom STEVIA (sladilo brez kalorij),
 • je bogat vir antioksidantov, ki nas varujejo pred oksidativnim stresom, ki nastaja med vadbo,
 • vsebuje kalcij, ki je pomemben za močne kosti in zobe, potrebujejo pa ga tudi mišice in živčevje,
 • zagotavlja hitro oskrbo z aminokislinami, ki so nujno potrebne za dobro okrevanje, saj preprečujejo razgradnjo mišične mase.

Whey Gold Xtreme Sport Nutrytec je visoko kakovosten kompleks sirotkinega koncentrata znamke Carbery CARBELAC®, pridobljen s postopkom utrafiltracije. Postopek zagotavlja visoko biološko vrednost produkta in se odraža v odličnem razmerju aminokislin, visoki vrednosti kalcija in nižji vrednosti natrija. Visokokakovosten koncentrat WHEY Gold se odraža v odlični topnosti in super okusu. Produkt vsebuje visok odstotek beljakovin in nizek odstotek laktoze, ogljikovih hidratov ter maščob. Vsebuje nujno potrebne esencialne aminokisline. Je bogat vir BCAA razvejanih  aminokislin (L-levcin, L-izolevcin in L-valin), ki so še posebej pomembne za vse aktivne posameznike, tako rekreativce kot profesionalne športnike, saj zmanjšujejo utrujenost in spodbujajo nastanek mišične mase.


Izdelek vsebuje encimski kompleks Digezyme®, ki omogoča lažjo prebavo in pozitivno vpliva na črevesje:

 • amilaza - encim, ki razgradi škrob na enostavnejše sladkorje;
 • proteaza - encim, ki cepi peptidne vezi beljakovin in s tem izboljšuje prebavo in absorbcijo;
 • laktaza – encim, ki razgrajuje (hidroliza) laktozo v mleku;
 • lipaza – encim, ki v telesu razgrajuje maščobe;
 • celulaza – encim, ki razgrajuje vlakna v hrani (celuloza).

Vsebuje vitamin B6, ki je pomemben pri presnovi aminokislin in uravnavanju delovanja hormonov. Telo ga potrebuje za tvorbo protiteles in rdečih krvničk. B6 je potreben za pravilno delovanje metabolizma in hormonskega ter imunskega sistema.


Uporaba: za optimalne rezultate zmešajte en odmerek (30 g), 2 do 3 krat na dan, z 200 – 300 ml vode. En odmerek zaužijte takoj po treningu.


Hranilna vrednost na 100g

Čokolada

Beljakovine 82,30 g

Ogljikovi hidrati

- od tega sladkorji

6,31 g

1,12 g

Maščobe

- od tega nasičene

2,24 g

0,8 g

12074899_563412957146148_8934140748198792547_nHranite na suhem in hladnem mestu. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.  

Okus:
Čokolada, Vanilija z cimetom, Temni piškot
Nov izdelek

Sestavine

Čokolada: koncentrat sirotkinih beljakovin pridobljen z navzkrižno ultrafiltracijo (CARBELAC®) (vsebuje beta-lactoglobulin, alfa-laktalbumin goveji serumski albumin, imunoglobulin G, laktoferin, beljakovinski microfractionator glikomakropeptida) , arome, čokolada v prahu, sladilo stevia (SweetLeaf®) in vitamin B6 Digezyme® * HCl. | Alergeni: Vsebuje laktozo . Lahko vsebuje sledi oreščkov, glutena, jajc,soje in rib.

Vanilija s cimetom: koncentrat sirotkinih beljakovin pridobljen z navzkrižno ultrafiltracijo (CARBELAC®) (vsebuje beta-lactoglobulin, alfa-laktalbumin goveji serumski albumin, imunoglobulin G, laktoferin, beljakovinski microfractionator glikomakropeptida) , arome, cimet v prahu,jogurt v prahu, sladilo stevia (SweetLeaf®) in vitamin B6 Digezyme® * HCl. | Alergeni: Vsebuje laktozo . Lahko vsebuje sledi oreščkov, glutena, jajc,soje in rib.

Temni piškot: koncentrat sirotkinih beljakovin pridobljen z navzkrižno ultrafiltracijo (CARBELAC®) (vsebuje beta-lactoglobulin, alfa-laktalbumin goveji serumski albumin, imunoglobulin G, laktoferin, beljakovinski microfractionator glikomakropeptida , kakav v prahu, piškotek v prahu (pšenična moka, sladkor, rastlinska maščoba , razmaščen alkaliziran kakav v prahu, glukozni sirup, kakavovo maso, sol, sredstva za vzhajanje (natrijev bikarbonat in amonijev bikarbonat), emulgator (E-472e), antioksidanti (tokoferoli, E-304i), aroma), arome, sladilo stevia (SweetLeaf®) in vitamin B6 Digezyme® * HCl.

Alergeni: Vsebuje laktozo . Lahko vsebuje sledi oreščkov, glutena, jajc,soje in rib.

Proizvajalec: Nutrytec laboratorios s.a, Pol.Ind Cp 45220,Yeles – Toledo (Španija)

Španski gigant Nutrytec je eden izmed največjih proizvajalcev v Evropi. Pohvali se lahko z najnovejšimi laboratoriji, polnilnicami in vrhunsko kvaliteto. V lasti ima več kot 20 različnih znamk vrhunskih izdelkov, nekaj izmed njih vam  ponujamo prav mi.