swat gel-500x500
swat
swat gel-500x500

BN – S.W.A.T gel 90ml

Živilo za športnike z vsebnostjo kofeina.

Ni priporočljivo za otroke ali nosečnice ali doječe matere. Vsebuje 200 mg kofeina na odmerek.

Ni na zalogi
2,50 €
Količina

Z tem izdelkom prejmete 25 točk zvestobe. 25 točk 0,13 €.


SWAT je ultra – koncentrirana pre-wourkout formula. Poveča moč, energijo in vašemu treningu daje nov pomen. Posebne sestavine, ki povečujejo proizvodnjo energije pri dolgih in težkih treningih  zmanjšujejo utrujenost. Visok odmerek beta – alanina preprečuje prezgodnjo utrujenost mišic in zmanjšuje stopnjo njihove zakisanosti. SWAT je formula, ki združuje samo preizkušene, varne in učinkovite aktivne sestavine, ki povečajo stopnjo treninga že po prvi uporabi. 


Uporaba: zaužijte polovico ali celoten izdelek (45-90 ml) 30 minut pred vadboPred uporabo stresite. Ne zaužijte več kot en izdelek (90 ml) na dan. Ne mešajte z drugimi pripravki, ki vsebujejo kofein. Izdelek ima močan stimulativni učinek, zato ga ne zaužijtepred spanjem.


Hranilna vrednost na odmerek (90 ml):

Best Pump formula: L-arginin  AKG, L-arginin Malat, Trikreatin Malat, Citrullin, Vinitrox (ekstrakt grozdja in jabolke)
4160 mg
Best Anabolic formula: Beta alanine, N-acetyl L-tirosine, Tavrin, ekstrakt grenivke 2702 mg
Kofein (brezvodni) 200 mg

Hranite na suhem in hladnem mestu. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Nov izdelek

L-arginin AKG, L-arginin Malat, Trikreatin Malat,Citrullin,Vinitrox (ekstrakt grozdja in jabolke), Beta alanine, N-acetyl L-tirosine, Taurin, ekstrakt grenivke, Kofein.

Proizvajalec: Best Sortiments,s.r.o Okružna 32,064 01 Stara Lubovna