Ostrovit - Calcium +D3+K2 - 90 tab.

Prehransko dopolnilo 

9,99 €
Količina

Z tem izdelkom prejmete 99 točk zvestobe. 99 točk 0,50 €.


OstroVit Kalcij + D3 + K2 je sestava vitaminov, pridobljenih iz naravnih surovin. Vitamin K2 MK-7 je oblika vitamina K2, ki je v našem telesu na voljo v največji meri. Dobljen je iz tradicionalnega japonskega fermentiranega sojinega proizvoda, ki nastane pri fermentaciji bakterije Bacillus subtilis natt.


Glavne lastnosti kalcija: 

  • prispeva k normalnemu strjevanju krvi
  • prispeva k sproščanju energije pri presnovi
  • prispeva k delovanju mišic
  • prispeva k normalnemu prenosu živčnih impulzov
  • prispeva k normalnemu delovanju prebavnih encimov
  • ima vlogo pri delitvi in specializaciji celic
  • je potreben za ohranjanje zdravih kosti
  • je potreben za ohranjanje zdravih zob


Vitamin D3  se imenuje vitamin življenja - vpliva na pravilno delovanje skoraj vseh sistemov in organov v telesu. V kombinaciji z  vitaminom K2 poskrbi za  krepitev skeletnega sistema. Spodbuja absorpcijo kalcija in fosforja v črevesju, kar dodatno vpliva na pravilno mineralizacijo kosti in zob. Ima učinek povečanja mišične moči in preprečuje izgubo mišičnega tkiva, pospešuje kurjenje maščob in podpira proces hujšanja. Poleg tega povečuje odpornost telesa proti okužbam.


Vitamin K2  je bistvenega pomena za pravilno delovanje telesa, uravnava proces strjevanja krvi in ​​ohranja tudi normalno kostno gostoto. Odgovoren je za pravilen transport kalcija iz krvi v kostno tkivo, kar omogoča ohranjanje zdravih in močnih kosti.


Uporaba: zaužijte en odmerek (2 kapsuli) dnevno pred obrokom.


Aktivne sestavine na odmerek (2 kapsuli):

 Kalcij 750mg  94% RDA
  kalcijev karbonat :  1875mg

 Vitamin K

 Vitamin D

100μg

50μg

100% RDA

1000% Rda


Hranite na suhem in hladnem mestu. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Kalcijev karbonat (kalcij), polnila  mikrokristalna celuloza, kalcijev fosfat, škrob, sredstva proti strjevanju: magnezijeve soli maščobnih kislin, silicijev dioksid, menaquinon-7 (vitamin K2), pridobljen iz Bacillus subtilis natto, holekalciferol (vitamin D3).

Alergeni:Izdelek lahko vsebuje mleko, sojo, pšenico, jajca, zeleno, gorčico.

OstroVit je eno izmed najhitreje rastočih proizvodnih podjetji na Poljskem, ki se neprestano prilagaja potrebam svojim kupcem. Ne glede na to za kateri tip športa se pripravljate, ali če želite povečati moč in vzdržljivost ali če ste zgolj rekreativec, je OstroVit tukaj za vas.  Vsak lahko nekaj najde zase v njihovi izredno veliki ponudbi.

OstroVit tudi zagotavlja izredno visoko kakovost svojih proizvedenih izdelkov, ki se tržijo po zelo razumljivih in ugodnih cenah.

 Še posebej so znani po svoji  ponudbi številnih različnih masel, ki jih prodajajo pod znamko NutVit.