Koda
bn-daa-1200-120-kap

BN - DAA 1200 (120 kap.)

Živilo za športnike

19,99 €
Količina:
daa-500x500
zoom_out_map
  • daa-500x500
  • daa
Opis
Opis izdelka

DAA 1200 je modulator naravne sinteze endogenega testosterona, ki vsebuje D - asparaginsko kislino farmacevtske kvalitete. Opravlja pomembne funkcije v živčnem sistemu in endokrinem sistemu žlez. DAA ima edinstveno obliko, ki stimulira sintezo testosterona iz holesterola. Visoke vrednosti androgenih hormonov spodbujajo anabolizem, kar povzroči hitro povečanje moči in mišične mase. 

GLAVNE ZNAČILNOSTI:

  • povečuje raven testosterona,
  • povečuje moč in vzdržljivost,
  • spodbuja rasti mišic,
  • pospešuje regeneracijo telesa,
  • povečuje mišično maso,
  • zvišuje spolno aktivnost,
  • spodbuja izločanje rastnega hormona,
  • je izjemno učinkovit in varen.

DAA  je popolnoma varen izdelek, ki podpira presnovne procese in proizvodnjo testosterona. Uživanje je priporočljivo za vse osebe, ki jim je intenzivni način življenja znižal raven testosterona. DAA deluje na več ravneh hkrati - optimizira hormonsko ravnovesje pri moških in pomaga povečati libido. Je izdelek, pri katerem se že po kratkem obdobju uporabe pozna učinek (moč in napetost mišic).


Uporaba: 2 kapsuli 2-3 krat dnevno z 300 ml vode. Na dan treninga: vzemite 1 odmerek zjutraj pred obrokom, 45 min. pred treningom in pred spanjem. Na dneve brez treninga: vzemite en odmerek zjutraj pred obrokom, naslednjega tekom dneva med obroki in zadnji odmerek pred spanjem.


Izkoristite potencial, ki ga skriva vaše telo! Poskusite najbolj inovativno sintezo modulatorja endogenega testosterona. Izjemno učinkovit, varen in 100% legalen.


Hranilna vrednost na odmerek (2 kapsuli):

D-aspartinska kislina 1200 mg

Hranite na suhem in hladnem mestu. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Best Nutrition

Best Nutrition je slovaška blagovna znamka prehranskih dopolnil najvišje kakovosti, aminokislin, beljakovin, gainerjev, kreatinov, stimulansov, topilcev maščob, pijač, idr. BEST Sortitions, s.r.o. je v tesnem sodelovanju z nemškim podjetjem Fermtech biotechnologische produkte GmbH, ki razvija vrhunske prehranske dodatke, ki se ponašajo z najboljšo kakovostjo in okusom. Dodatki so razviti za najboljšo funkcionalnost v človeškem telesu in so primerni za vse, tako za aktivne kot tudi za pasivne športnike. Filozofija podjetja:  B - body E - effectivity S - suplements T – training

D-aspartinska kislina, magnezijev stearat (sprostitveno sredstvo)

Kapsula: želatina

Proizvajalec: Best Sortiments,s.r.o Okružna 32,064 01 Stara Lubovna (Slovaška)

Mnenja

Mnenja

Napiši svoje mnenje.

BN - DAA 1200 (120 kap.)

Živilo za športnike

Napiši svoje mnenje.