Koda
golden-whey-pro-2250-g

BN - Golden Whey Pro (2250 g)

Prehransko dopolnilo s sladili

31,99 €
Okus:  Čokolada
Količina:
Whey gold
zoom_out_map
  • Whey gold
  • golden whey pro
  • quality-100x100
Opis
Opis izdelka

Golden Whey Pro je beljakovinski napitek s postopnim sproščanjem beljakovin. Vsebuje sirotkine in jajčne beljakovine. Njegova sestava zagotavlja kakovostno oskrbo za mišice. Vsak športnik ve, da so visoko-kakovostne beljakovine bistvenega pomena za pridobivanje in ohranjanje mišične mase, zato je Golden Whey Pro odlična rešitev za vsakega posamezenika. Golden Whey Pro zaradi  različnih virov beljakovin vsebuje celoten spekter aminokislin, ki jih posameznik potrebuje za rast mišic in pospešen proces okrevanja.


Odlična razmerje med ceno in kvaliteto!


Uporaba: 30 g proizvoda zmešamo v 200 ml vode 3 krat dnevno. Za optimalne rezultate zaužijte zjutraj, uro pred treningom in takoj po treningu.


Hranite na suhem in hladnem mestu. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.  

Best Nutrition

Best Nutrition je slovaška blagovna znamka prehranskih dopolnil najvišje kakovosti, aminokislin, beljakovin, gainerjev, kreatinov, stimulansov, topilcev maščob, pijač, idr. BEST Sortitions, s.r.o. je v tesnem sodelovanju z nemškim podjetjem Fermtech biotechnologische produkte GmbH, ki razvija vrhunske prehranske dodatke, ki se ponašajo z najboljšo kakovostjo in okusom. Dodatki so razviti za najboljšo funkcionalnost v človeškem telesu in so primerni za vse, tako za aktivne kot tudi za pasivne športnike. Filozofija podjetja:  B - body E - effectivity S - suplements T – training

Sestavine

Sirotkin protein koncentrat, jajčni proteinski hidrolizat, glutamin peptidi, kreatin monohidrat, dekstroza, saharoza (sladilo)

Proizvajalec: Best Sortiments,s.r.o Okružna 32,064 01 Stara Lubovna (Slovaška)

Mnenja

Mnenja

Napiši svoje mnenje.

BN - Golden Whey Pro (2250 g)

Prehransko dopolnilo s sladili

Napiši svoje mnenje.