Koda
bn-swat-90ml

BN - S.W.A.T 90 ml

Živilo za športnike z vsebnostjo kofeina.

Ni priporočljivo za otroke ali nosečnice. Vsebuje 200 mg kofeina na odmerek.

2,50 €
Količina:
swat-500x500-500x500
zoom_out_map
  • swat-500x500-500x500
  • swat
Opis
Opis izdelka

SWAT je ultra - koncentrirana pre-wourkout formula. Poveča moč, energijo in vašemu treningu daje nov pomen.

Posebne sestavine, ki povečujejo proizvodnjo energije pri dolgih in težkih treningih  zmanjšujejo utrujenost. Visok odmerek beta - alanina preprečuje prezgodnjo utrujenost mišic in zmanjšuje stopnjo njihove zakisanosti.

SWAT je formula, ki združuje samo preizkušene, varne in učinkovite aktivne sestavine, ki povečajo stopnjo treninga že po prvi uporabi. 


Uporaba: zaužijte polovico ali celoten izdelek (45-90 ml) 30 minut pred vadboPred uporabo stresite. Ne zaužijte več kot en izdelek (90 ml) na dan. Ne mešajte z drugimi pripravki, ki vsebujejo kofein. Izdelek ima močan stimulativni učinek, zato ga ne zaužijte pred spanjem.


Hranilna vrednost na odmerek (90 ml):

Best Pump formula: L-arginin  AKG, L-arginin Malat, Trikreatin Malat, Citrullin, Vinitrox (ekstrakt grozdja in jabolke) 4160 mg
Best Anabolic formula: Beta alanine, N-acetyl L-tirosine, Tavrin, ekstrakt grenivke 2702 mg
Kofein (brezvodni) 200 mg

Hranite na suhem in hladnem mestu. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Best Nutrition

Best Nutrition je slovaška blagovna znamka prehranskih dopolnil najvišje kakovosti, aminokislin, beljakovin, gainerjev, kreatinov, stimulansov, topilcev maščob, pijač, idr. BEST Sortitions, s.r.o. je v tesnem sodelovanju z nemškim podjetjem Fermtech biotechnologische produkte GmbH, ki razvija vrhunske prehranske dodatke, ki se ponašajo z najboljšo kakovostjo in okusom. Dodatki so razviti za najboljšo funkcionalnost v človeškem telesu in so primerni za vse, tako za aktivne kot tudi za pasivne športnike. Filozofija podjetja:  B - body E - effectivity S - suplements T – training

L-arginin AKG, L-arginin Malat, Trikreatin Malat,Citrullin,Vinitrox (ekstrakt grozdja in jabolke), Beta alanine, N-acetyl L-tirosine, Taurin, ekstrakt grenivke, Kofein.

Proizvajalec: Best Sortiments,s.r.o Okružna 32,064 01 Stara Lubovna

Mnenja

Mnenja

Napiši svoje mnenje.

BN - S.W.A.T 90 ml

Živilo za športnike z vsebnostjo kofeina.

Ni priporočljivo za otroke ali nosečnice. Vsebuje 200 mg kofeina na odmerek.

Napiši svoje mnenje.