Koda

Ostrovit - Calcium +D3+K2 - 90 tab.

Prehransko dopolnilo 

9,99 €
Količina:
  • Nov
zoom_out_map
Opis
Opis izdelka

OstroVit Kalcij + D3 + K2 je sestava vitaminov, pridobljenih iz naravnih surovin. Vitamin K2 MK-7 je oblika vitamina K2, ki je v našem telesu na voljo v največji meri. Dobljen je iz tradicionalnega japonskega fermentiranega sojinega proizvoda, ki nastane pri fermentaciji bakterije Bacillus subtilis natt.


Glavne lastnosti kalcija: 

  • prispeva k normalnemu strjevanju krvi
  • prispeva k sproščanju energije pri presnovi
  • prispeva k delovanju mišic
  • prispeva k normalnemu prenosu živčnih impulzov
  • prispeva k normalnemu delovanju prebavnih encimov
  • ima vlogo pri delitvi in specializaciji celic
  • je potreben za ohranjanje zdravih kosti
  • je potreben za ohranjanje zdravih zob


Vitamin D3  se imenuje vitamin življenja - vpliva na pravilno delovanje skoraj vseh sistemov in organov v telesu. V kombinaciji z  vitaminom K2 poskrbi za  krepitev skeletnega sistema. Spodbuja absorpcijo kalcija in fosforja v črevesju, kar dodatno vpliva na pravilno mineralizacijo kosti in zob. Ima učinek povečanja mišične moči in preprečuje izgubo mišičnega tkiva, pospešuje kurjenje maščob in podpira proces hujšanja. Poleg tega povečuje odpornost telesa proti okužbam.


Vitamin K2  je bistvenega pomena za pravilno delovanje telesa, uravnava proces strjevanja krvi in ​​ohranja tudi normalno kostno gostoto. Odgovoren je za pravilen transport kalcija iz krvi v kostno tkivo, kar omogoča ohranjanje zdravih in močnih kosti.


Uporaba: zaužijte en odmerek (2 kapsuli) dnevno pred obrokom.


Aktivne sestavine na odmerek (2 kapsuli):

 Kalcij 750mg  94% RDA
  kalcijev karbonat :  1875mg

 Vitamin K

 Vitamin D

100μg

50μg

100% RDA

1000% Rda


Hranite na suhem in hladnem mestu. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Ostrovit

Ostrovit je najhitreje rastoča znamka, ki ima sedež na Poljskem. Izdelki blagovne znamke OstroVit so izdelani v skladu z naslednjimi predpostavkami: izdelki, ki delujejo. samo potrebne sestavine. Ni nepotrebnih snovi / polnil / dodatkov. transparentna sestava - ni zaščitenih mešanic. najboljša cena. kakovost, potrjena z raziskavami. OstroVit je proizvajalec visoko kakovostnih prehranskih dopolnil, živil za športnike, vitaminov, oreščkovih masel, kokosovih olj in dietetične hrane. V ponudbi boste našli široko paleto izdelkov, ki na preprost in prijeten način pomagajo začiniti in obogatiti vašo vsakodnevno prehrano. OstroVit izdelki diverzificirajo način življenja ne samo aktivnih ljudi, ampak tudi ljubiteljev preprostega, zdravega prehranjevanja.

Kalcijev karbonat (kalcij), polnila  mikrokristalna celuloza, kalcijev fosfat, škrob, sredstva proti strjevanju: magnezijeve soli maščobnih kislin, silicijev dioksid, menaquinon-7 (vitamin K2), pridobljen iz Bacillus subtilis natto, holekalciferol (vitamin D3).

Alergeni:Izdelek lahko vsebuje mleko, sojo, pšenico, jajca, zeleno, gorčico.

Mnenja

Mnenja

Napiši svoje mnenje.

Ostrovit - Calcium +D3+K2 - 90 tab.

Prehransko dopolnilo 

Napiši svoje mnenje.