Koda

Ostrovit - Triple Magnesium 100g

Prehransko dopolnilo

12,99 €
Količina:
zoom_out_map
Opis
Opis izdelka

OstroVit Triple Magnesium je prehransko dopolnilo v prahu, razvito z uporabo treh oblik magnezija: magnezijev citrat, magnezijev laktat in magnezij karbonat. Za ta izdelek je značilna visoka vpojnost in laboratorijska fragmentacija. Kot nalašč je za ljudi, ki imajo pomanjkanje magnezija.


Magnezij je bistveni mineralni element in drugi najpogostejši elektrolit v človeškem telesu. Pomanjkanje magnezija je pogosto v razvitih državah. Pomanjkanje elementa poveča krvni tlak, zmanjša toleranco za glukozo in povzroči živčno vzburjenje. Glavni viri magnezija so oreščki in listnata zelenjava. Magnezij podpira pravilno delovanje mišic, vzdržuje ravnovesje elektrolitov in pomaga pri ohranjanju zdravih kosti in zob. Magnezij prispeva k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti ter pomaga pri vzdrževanju normalnih psiholoških funkcij.


GLAVNE ZNAČILNOSTI:

- prispeva k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti,

- pomaga pri ohranjanju ravnovesja elektrolitov,

- prispeva k vzdrževanju pravilne presnove energije,

- pomaga pri pravilnem delovanju živčnega sistema,

- prispeva k pravilnemu delovanju mišic,

- pomaga pri pravilni sintezi beljakovin,

- pomaga pri vzdrževanju ustreznih psiholoških funkcij,

- pomaga ohranjati zdrave zobe in kosti,

- ima pomembno vlogo v procesu delitve celic.


Uporaba: enkraten odmerek izdelka (1,9 g - 3/4 merice) raztopite v 100-150 ml vode ali soka in zaužijte enkrat dnevno.


Hranilna vrednost na odmerek (1,5 g):

Magnezijev kompleks (magnezijev karbonat, magnezijev citrat, magnezijev laktat)   1485 mg  
-od tega magnezij  

375mg (100% RDA) 


Hranite na suhem in hladnem mestu. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.


Ostrovit

Ostrovit je najhitreje rastoča znamka, ki ima sedež na Poljskem. Izdelki blagovne znamke OstroVit so izdelani v skladu z naslednjimi predpostavkami: izdelki, ki delujejo. samo potrebne sestavine. Ni nepotrebnih snovi / polnil / dodatkov. transparentna sestava - ni zaščitenih mešanic. najboljša cena. kakovost, potrjena z raziskavami. OstroVit je proizvajalec visoko kakovostnih prehranskih dopolnil, živil za športnike, vitaminov, oreščkovih masel, kokosovih olj in dietetične hrane. V ponudbi boste našli široko paleto izdelkov, ki na preprost in prijeten način pomagajo začiniti in obogatiti vašo vsakodnevno prehrano. OstroVit izdelki diverzificirajo način življenja ne samo aktivnih ljudi, ampak tudi ljubiteljev preprostega, zdravega prehranjevanja.

Magnezijev karbonat (magnezij), magnezijev citrat (magnezij), magnezijev laktat (magnezij), sredstvo proti strjevanju: silicijev dioksid. 

 

------ 

Izdelek lahko vsebuje mleko (tudi laktozo), sojo, arašide, druge oreščke, sezamova semena, oves, jajca, rake, ribe.

Mnenja

Mnenja

Napiši svoje mnenje.

Ostrovit - Triple Magnesium 100g

Prehransko dopolnilo

Napiši svoje mnenje.