Koda

Ostrovit - Vitamin D3 / 2000IU - 60 kap.

Prehransko dopolnilo

4,99 €
Količina:
  • Nov
zoom_out_map
Opis
Opis izdelka

OstroVit - VITAMIN D je pripravek v obliki kapsul, ki vsebujejo vitamin D. Vitamin D je t.i. vitamin življenja, saj vpliva na pravilno delovanje skoraj vseh sistemov in organov v telesu.


Vitamin D pomaga pri pravilni absorpciji kalcija in fosforja ter pomaga ohranjati normalno koncentracijo kalcija v krvi. Poleg tega ta vitamin pomaga vzdrževati zdrave kosti, zobe ter pomaga pri pravilnem delovanju mišic in imunskega sistema. Vitamin D je vpleten tudi v delitev celic.


GLAVNE ZNAČILNOSTI:
- poveča mineralizacijo kosti in zob,
- vitamin D pomaga pri pravilni absorpciji / uporabi kalcija in fosforja,
- vitamin D pomaga pri pravilnem delovanju mišic,,
- vitamin D pomaga pri pravilnem delovanju imunskega sistema,
- sodeluje v procesu delitve celic,
- idealen je za dvig telesne ravni testosterona.

Uporaba: zaužijte en odmerek (1 kapsulo) dnevno, pred zajtrkom.


Hranilna vrednost na odmerek (1 kapsula):

Vitamin D (kolekalciferol) 50 mcg / 2000 ie (1000% Rda)

Hranite na suhem in hladnem mestu. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.


Ostrovit

Ostrovit je najhitreje rastoča znamka, ki ima sedež na Poljskem. Izdelki blagovne znamke OstroVit so izdelani v skladu z naslednjimi predpostavkami: izdelki, ki delujejo. samo potrebne sestavine. Ni nepotrebnih snovi / polnil / dodatkov. transparentna sestava - ni zaščitenih mešanic. najboljša cena. kakovost, potrjena z raziskavami. OstroVit je proizvajalec visoko kakovostnih prehranskih dopolnil, živil za športnike, vitaminov, oreščkovih masel, kokosovih olj in dietetične hrane. V ponudbi boste našli široko paleto izdelkov, ki na preprost in prijeten način pomagajo začiniti in obogatiti vašo vsakodnevno prehrano. OstroVit izdelki diverzificirajo način življenja ne samo aktivnih ljudi, ampak tudi ljubiteljev preprostega, zdravega prehranjevanja.

Holekalciferol (vitamin D), sojino olje, želatina, humektant - glicerol, voda.

Mnenja

Mnenja

Napiši svoje mnenje.

Ostrovit - Vitamin D3 / 2000IU - 60 kap.

Prehransko dopolnilo

Napiši svoje mnenje.