Koda

Ostrovit - MSM Plus 300 g

Prehransko dopolnilo

14,99 €
Količina:
zoom_out_map
Opis
Opis izdelka

MSM (metilsulfonilmetan) je glavni vir organskega žvepla, ki spodbuja nastajanje pomembnih hranilnih snovi, vključno z aminokislinami glutation, cistein in metionin, in igra  vlogo pri ohranjanju hidratacije kože. MSM Plus je obogaten z glukozamin sulfatom in vitaminom C in tako prispeva k normalnemu delovanju sklepov, telesu pa zagotavlja zalogo protina in kolagena v času intenzivnega fizičnega napora in po njem.


Učinki MSM Plus:

  • - pomaga pri tvorbi kolagena,
  • - pomaga pri vzdrževanju zdravih las, 
  • - pomaga pri vzdrževanju zdravih nohtov,
  • - pomaga pri vzdrževanju normalnega kislo-bazičnega ravnovesja, 
  • - krepi delovanje imunskega sistema,
  • - vzdržuje normalno delovanje črevesja,
  • - tvori proizvodnjo vitaminov, potrebnih za pravilno delovanje presnove.

Uporaba:

  • 2 g proizvoda (1/3 merice) zmešajte z 100 - 150 ml vode ali soka in zaužijte enkrat dnevno.

Hranilna vrednost na odmerek (2 g):

MSM (metilsulfonilmetan) 1880 mg
Glukozamin sulfat
100 mg
Vitamin C 20 mg (25 % RDA)

Hranite na suhem in hladnem mestu. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Ostrovit

Ostrovit je najhitreje rastoča znamka, ki ima sedež na Poljskem. Izdelki blagovne znamke OstroVit so izdelani v skladu z naslednjimi predpostavkami: izdelki, ki delujejo. samo potrebne sestavine. Ni nepotrebnih snovi / polnil / dodatkov. transparentna sestava - ni zaščitenih mešanic. najboljša cena. kakovost, potrjena z raziskavami. OstroVit je proizvajalec visoko kakovostnih prehranskih dopolnil, živil za športnike, vitaminov, oreščkovih masel, kokosovih olj in dietetične hrane. V ponudbi boste našli široko paleto izdelkov, ki na preprost in prijeten način pomagajo začiniti in obogatiti vašo vsakodnevno prehrano. OstroVit izdelki diverzificirajo način življenja ne samo aktivnih ljudi, ampak tudi ljubiteljev preprostega, zdravega prehranjevanja.

Sestavine


Metilsulfonilmetan, glukozamin sulfat, L-askorbinska kislina.

Mnenja

Mnenja

Napiši svoje mnenje.

Ostrovit - MSM Plus 300 g

Prehransko dopolnilo

Napiši svoje mnenje.